فهرست این مقاله ( با کلیک روی هر عنوان به آن قسمت منتقل می شوید ) :
آموزش اسکوتر برقی هوشمند و استفاده از آن
آموزش استفاده از اسکوتر برقی در این مقاله به صورت جامع و کامل توضیح داده شده است .امروزه اسکوتر های برقی هوشمند یکی از محبوب ترین وسایل تفریحی خانواده ها می باشند و از کوچک ترین تا بزرگ ترین شخص خانواده ، صرف نظر از جنسیت افراد این وسیله ی مهیج را دوست دارند و لااقل تمایل دارند برای یکبار هم که شده آن را تجربه کنند و خنده را به خود و اطرافیان هدیه دهند . یک اسکوتر برقی می تواند برای تمامی اعضای خانواده مفید و کاربردی باشد .
این اسکوتر های برقی هوشمند از طراحی بسیار ساده ای برخوردارند و تمامی افراد با اندکی تمرین می توانند به آن مسلط شده و لذت ببرند . شاید اگر بخواهیم در مورد استفاده ی اسکیت برد صحبت کنیم لااقل برای حرفه ای شدن هفته ها و یا شاید ماه ها زمان ببرد اما در اسکوتر های برقی هوشمند قضیه به کل متفاوت است .
با صرف 30 دقیقه زمان به گونه ای حرفه ای و مسلط خواهید شد که شاید باورش برای شما و اطرافیان سخت باشد . ما بر آن شدیم تا در مقاله آموزش استفاده از اسکوتر برقی هوشمند آموزش کاملی را در اختیار شما قرار دهیم . یکی از برند های مطرح تولید کننده اسکوتر برقی smart balance wheel می باشد . با آموزش استفاده از اسکوتر برقی کار با آن ها را خواهید آموخت .
آموزش استفاده از اسکوتر شارژی
نحوه سوار شدن و استفاده از اسکوتر شارژی بسیار آسان است و می دانیم با مطالعه این مقاله می توانید براحتی از این مدل استفاده کنید .
آموزش استفاده از اسکوتر برقی هوشمند و مواردی که باید رعایت شود :
اسکوتر برقی دوچرخ از 4 سنسور در دو کفه ی مجزا تشکیل شده اند . فعال شدن این سنسور ها توسط پاهایتان موجب فعال شدن دستگاه می شود . یادگیری استفاده از اسمارت بالانس ویل ها بسیار آسان است فقط کافیست به چند نکته ی حیاتی توجه کنید :
آموزش استفاده از اسکوتر برقی هوشمند :
- اطمینان حاصل کنید که باتری اسکوتر کاملاشارژ شده و پر است چرا که میزان شارژ متوسط و یا اندک می تواند در حین تمرین تمرکز شمارا بر هم زده و در نهایت شما را از دستگاه پرتاب کند . چرا که خالی شدن باتری ، خاموش شدن ناگهانی و قفل سنسور ها را به همراه دارد .
- شخص دومی باید حتما شما را همراهی کند و ترجیحا برای مدت زمان نیم ساعت دست شما را از جلو بگیرد .
- بهتر است برای شروع تمرین ، جایی باشید که میز ، صندلی ، مانع و اجسام تیز وجود نداشته باشد تا در صورت بر هم خوردن تعادلتان و زمین خوردن به شما آسیبی وارد نشود .
- توجه کنید برای شروع فقط یک پای خود را بر روی یک کفه بگذارید تا سنسور ها فعال شود . با عقب و جلو کردن پایتان سعی کنید نقطه ی درگیر شدن سنسور ها را بیابید و با آن عجین شوید .
- پای خود را کاملا به دیواره ی کنار بچسبانید و از کج گذاشتن پاهایتان بر روی کفه خودداری کنید .
- فاصله دو سنسور از هم به اندازه ی فاصله ی انگشت پا و پاشنه ی پای شماست . با فشردن انگشت پا دستگاه به جلو و با فشردن پاشنه دستگاه به عقب هدایت می شود.
- بر روی تمامی اسکوتر های برقی هوشمند چراغی تعبیه شده است که به محض درست فعال شدن سنسور ها ، سبز می شود . اگر سنسور ها در حالت نامناسبی فعال شوند آن چراغ قرمز شده و به شما هشدار خواهد داد .
- به دلیل استرس در دقایق اول ، عضلات پاهایتان قفل خواهند کرد لذا تا 15 دقیقه اول هر دو سه دقیقه یکبار از روی دستگاه پیاده شوید و پاهایتان را را رها کنید و مجددا سوار بر دستگاه شوید . دقت و مهارتتان در هر بار به طور چشم گیری افزایش پیدا خواهد کرد .
- با فشردن انگشت ها به جلو دستگاه به جلو حرکت می کند . هرچقدر این فشار را بیشتر کنید دستگاه سریع تر حرکت می کند . اگر قصد چرخش دارید فقط کافی است سمتی که قصد دارید به آن سمت حرکت کنید ، همان پا را محکم تر فشار دهید . مثلا اگر می خواهید به سمت چپ حرکت کنید پای چپ خود را محکم تر فشار دهید .
- برای سوار شدن ترجیحا اول پای راست خود را بر روی اسکوتر قرار دهید و برای پیاده شدن هم اول پای راست خود را بر دارید و بر روی زمین بگذارید .
- برای حرکت با اسکوتر برقی به جلو یا عقب نیازی نیست که وزن بدن خود را به جلو و یا عقب بیاندازید . مانور دادن به جلو و عقب فقط به میزان فشار انگشت ها و پاشنه پای شما مرتبط است ، کافی است فکر کنید که می خواهید به جلو حرکت کنید .
- اصلا زانو های خود را خم نکنید و سعی کنید کاملا نرمال و عادی بر روی دستگاه قرار بگیرید .
- زمانی که تعادلتان به هم خورد و در حال زمین خوردن هستید سعی نکنید که بر روی ایستادن مقاومت کنید فقط کافی است تا از روی دستگاه بپرید .
- چراغ های تعبیه شده در زیر دستگاه بیانگر سروته و یا جلو و عقب دستگاه نیستند . اما ترجیحا به گونه ای بر روی اسکوتر بایستد تا چراغ ها جلو باشند و در شب هنگام دیگران شما را از جلو ببینند .
- چراغ دیگری بر روی اسکوتر گنجانده شده است که متعلق به باتری دستگاه است . زمانی که باتری دستگاه پر است چراغ سبز است . زمانی که باتری دستگاه به میانه میرسد نارنجی می شود و زمانی که باتری به حداقل می رسد چراغ قرمز می شود . با قرمز شدن چراغ حتما از دستگاه پیاده شوید و آن را به شارژ متصل کنید .
در نتیجه آموزش استفاده از اسکوتر برقی هوشمند باید اذعان کرد مسلط شدن بر اسکوتر های برقی هوشمند بسیار راحت است فقط اندکی صبر و تمرین می طلبد .به زودی آموزش اسکوتر برقی هوشمند نسخه های جدید محصولات ، منتشر خواهد شد.
شما کاربران گرامی می توانید جهت خرید اسکوتر برقی با کارشناسان جهان آرسی در ارتباط باشید . همچنین جهت بازدید و تست رایگان اسکوتر برقی از فروشگاه جهان آرسی به صورت حضوری بازدید فرمایید .
پس از خرید حضوری آموزش اسکوتر برقی به صورت حضوری به شما داده می شود . داشتن اسکوتر برقی این روزها می تواند اوقات فراغت بسیار شاد و مفرحی را برای شما کاربران عزیز فراهم کند فلذا برای خرید تردید نکنید . از شما دعوت می شود تا اگر تجربه استفاده از اسکوتر برقی های هوشمند را دارید در قسمت کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید . امیدواریم مقاله آموزش استفاده از اسکوتر برقی برای شما جامع و مفید بوده باشد .
روش جالبی بود از داخل فیلم چیزی دستگیرم نشد. اما سایت رو خوب متوجه شدم.
سلام ، وقت بخیر
ممنون حسن نظر شما ، برای ویدئو هم به زودی اصلاح میگردد .
موفق باشید
با سلام سایت شما خیلی به من کمک کرد و الان دیگه به راحتی سوار اسکوترم میشم . متشکر
سلام ، وقت بخیر
خواهش میکنم ، وظیفه ما بود .
موفق باشید
چرا نباید از جلو پیاده شد؟؟
سلام ، وقت بخیر
در صورتی که بر دستگاه مصلت نباشید ، اسکوتر از زیر پای شما در رفته ، و شما را به زمین می اندازد .
موفق باشید