فهرست این مقاله ( با کلیک روی هر عنوان به آن قسمت منتقل می شوید ) :
مقایسه هلی شات فانتوم 4 پرو و مویک 2 پرو
مقایسه فانتوم 4 پرو و مویک 2 پرو می تواند برای کاربران بسیار جذاب باشد چرا که این دو مدل جزو هلی شات های تخصصی dji محسوب می شوند و قیمت کوادکوپتر های فوق تقریبا در یک رنج است . شاید برایتان جالب باشد که بدانید این دو مدل تقریبا در یک رده قرار میگیرند و ویژگی های فنی مشابهی دارند . فانتوم 4 پرو و مویک 2 پرو جزو دستگاه هایی با رنج قیمتی بالا هستند و کاربران برای مصارفی همچون نقشه برداری هوایی ، ساخت تیزر و تبلیغات ، کلیپ عروسی ، مستند سازی و … از آن ها استفاده می کنند . با ما همراه باشید تا در مقاله مقایسه فانتوم 4 پرو و مویک 2 پرو تفاوت های این دو مدل را برایتان شرح دهیم تا با داشتن آگاهی کامل هلی شات مورد نظرتان را انتخاب کنید .
ویژگی های مویک 2 پرو
هلی شات مویک 2 پرو در دو پکیج استاندارد و کمبو عرضه می شود . پکیج استاندارد آن همانند پکیج پیش فرض فانتوم 4 پرو است و متعلقات خاصی همراه هلی شات نیست . اما با خرید پکیج کمبو اقلام و قطعات اضافی مثل باتری ، هاب شارژ ، کیف و ملخ یدک دارید . باید بدانید چنین پکیجی در فانتوم 4 پرو وجود ندارد . مویک 2 پرو 907 گرم وزن دارد و ابعاد آن معادل 32.2 × 24.2 × 8.4 cm می باشد . دوربین موجود بر روی آن از برند هسلبلاد است و دارای کیفیت 20 مگاپیکسل 4k می باشد . این دوربین بر روی یک گیمبال سه محوره سوار است و تمامی خطا و لرزش های تصویر را خنثی می کند . برد پروازی آن معادل 8 کیلومتر ( FCC ) و 5 کیلومتر ( CE ) و برد عمودی آن معادل 500 متر است . این هلی شات می تواند 31 دقیقه مداومت پروازی داشته باشد . محدوده دمایی پروازی آن معادل -10 الی 40 درجه سانتی گراد می باشد . مویک 2 پرو تا 38 کیلومتر در برابر باد پایدار است و حداکثر سرعت پروازی آن نیز معادل 72 کیلومتر برساعت می باشد . این هلی شات از چهار عدد موتور براشلس ساخته شده است و بازوهای آن جهت سهولت در حمل و نقل جمع می شود . رنگ مویک 2 پرو طوسی است و سنسور های عدم برخورد با موانع در آن از بالا, پایین, جلو, چپ, راست, عقب وجود دارد .
ویژگی های فانتوم 4 پرو ورژن 2
فانتوم 4 پرو ورژن دو آخرین مدل از سری فانتوم ها می باشد که در حال حاضر در دسترس است . وزن این هلی شات معادل 1375 g است و ابعاد آن نیز 28.95 × 28.95 × 19.6 cm می باشد . این هلی شات در یک رنگ سفید و تنها و تنها در یک پکیج به کاربران ارائه می شود . بازوهای آن نیز همانند سری های مویک تا نمی شوند . دوربین موجود بر روی فانتوم 4 پرو ورژن دو معادل 20 مگاپیکسل 4k می باشد و بر روی یک گیمبال سه محوره سوار است . برد پروازی افقی در این مدل معادل 7 کیلومتر (FCC) و 3.5 کیلومتر (CE) و برد عمودی معادل 500 متر است . مدت زمان پروازی این هلی شات 30 دقیقه می باشد . محدوده دمایی فانتوم 4 پرو ورژن دو معادل 0 الی 40 درجه سانتی گراد می باشد . این هلی شات تا میزان 40 کیلومتر بر ساعت پایداری در باد دارد و حداکثر سرعت آن نیز به 72 کیلومتر بر ساعت می رسد . در طراحی و ساخت فانتوم 4 پرو ورژن 2 از چهار عدد موتور براشلس استفاده شده است . سنسورهای عدم برخورد با موانع نیز در این مدل از بالا, پایین, جلو, چپ, راست, عقب وجود دارند .
حال در ادامه بر آن شدیم تا به تفاوت های این دو مدل از کمپانی dji به صورت جزئی بپردازیم .
طراحی مویک ۲ پرو با فانتوم ۴ پرو
مدت زمان پرواز
دوربین
دوربین در پهپاد ها یکی از مهمترین عناصر است و پهپادی که دوربین خوب و با کیفیتی نداشته باشد، به هیچ وجه نمیتواند پهپاد خوبی محسوب شود. پهپادهای فانتوم 4 پرو و مویک 2 پرو، هر دو از دوربینهای با کیفیتی بهره میبرند که تفاوتهایی ظریف با یکدیگر دارند. دوربین فانتوم 4 پرو از یک سنسور 1 اینچی CMOS بهره میبرد که 20 مگاپیکسل رزولوشن دارد. مویک 2 پرو نیز یک دوربین 20 مگاپیکسلی با سنسور CMOS 1 اینچی دارد. تفاوت آنها در اولین قدم این است که پهپاد مویک 2 پرو از یک دوربین هاسلبلاد بر روی خود بهره میبرد. هاسلبلاد یکی از معتبر و حرفهایترین تولیدکنندگان دوربین در جهان است که در تولید مویک 2 پرو با DJI همکاری داشته است. از طرف دیگر ویژگی متمایز دوربین کوادکوپتر مویک 2 پرو این است که دیافراگمی قابل تنظیم دارد و از 2.8 تا 11 قابل تغییر است. هر دو پهپاد دارای امکانات ویژهای نظیر ضبط ویدیوهای 4K با بیت ریت 100 mbps بوده که پردازشی سریع و با کیفیت را ارائه میدهد. سرعت ضبط ویدیو با فرمت 4K در پهپاد فانتوم 4 پرو 60 فریم بر ثانیه است که کاربرد بسیاری در ویرایش ویدیو و فرایند پست پروداکشن ( پس پردازش ) دارد، اما مویک 2 پرو در این فرمت قادر است تنها تا 30 فریم بر ثانیه را ضبط کند.فانتوم 4 پرو از یک شاتر مکانیکی با سرعت 1/2000 ثانیه در کنار یک شاتر الکترونیکی با سرعت 1/8000 ثانیه بهره میبرد؛ این در حالی است که مویک 2 تنها یک شاتر الکترونیکی با سرعت 1/8000 دارد.
یکی از تفاوتهای مهم بین دوربین فانتوم 4 پرو و مویک 2 پرو این است که، دوربین فانتوم به صورت آویز در زیر پرنده قرار دارد اما دوربین مویک 2 در جلوی آن . این تفاوت باعث میشود تا پهپاد فانتوم 4 پرو قابلیت چرخش بسیار بیشتری از مویک 2 پرو داشته باشد و بتواند محدوده بزرگتری را پوشش دهد.
برد رادیویی
حافظه
گیمبال
سنسور عدم برخورد با موانع
سنسور های عدم برخورد با موانع از اهمیت بالایی برخوردارند و در این دو هلی شات دوربین ها و چشمی های قوی ای هستند که از جهات مختلف هلی شات را پوشش داده و کمک می کنند تا پرواز بسیار دقیقی داشته باشید و از برخورد با موانع جلوگیری بعمل می آورند .
بسته بندی
همانطور که پیش تر نیز مطرح شده مویک 2 پرو تنها در دو پکیج ارائه می شود و فانتوم 4 پرو فقط و فقط یک بسته بندی دارد که این پک با پک استاندارد مویک 2 پرو برابری می کند . پکیچ کمبو مویک 2 پرو نیز بسیار ارزشمند است چرا که از طرف کمپانی اقلام و قطعات کاربردی در آن ها گذاشته شده است که برای کاربران بسیار کاربردی است .
نتیجه گیری
همانطور که در مقایسه فانتوم 4 پرو و مویک 2 پرو مشاهده کردید این دو هلی شات شباهت های بسیار زیاد و تفاوت هایی با یکدیگر دارند . اگر به دنبال خرید هلی شات هستید با کارشناسان جهان آرسی در ارتباط باشید و نسبت به نوع نیاز و بودجتان مشورت بگیرید و بین این دو مدل یکی را برگزینید . اگر شما کاربر گرامی از هلی شات های معرفی شده در مقاله یکی را دارید و یا حتی تجربه استفاده از آن ها را دارید در قسمت کامنت ها برایمان بنویسید خرید کدام هلی شات را به کاربران پیشنهاد می کنید و چرا !؟!؟